Onze graszoden

“De beste selecties van grasrassen maken onze zoden tot een echt speelgazon”

De graszoden die wij leveren zijn van hoge kwaliteit. De beste selecties van grasrassen maken onze zoden tot een sterk gazon.
Altijd onkruid vrij en mooi op kleur. Door intensieve verzorging, gemiddeld 12 maanden, heeft de zode een sterk wortelgestel. Dit zorgt ervoor dat de zoden makkelijk zijn te leggen.
Wij kweken onze zoden op lichte kleigrond, dit maakt de zode aanzienlijk minder droogte gevoelig.

Wanneer te leggen?
U kunt graszoden het gehele jaar door leggen met uitzondering van vorst en sneeuw. Wanneer de graszoden reeds gelegd zijn en het begint dan te vriezen kan dit geen kwaad. Over het algemeen verdient het voor of najaar de voorkeur. Leggen bij hoge temperaturen wordt afgeraden.

Onze graszoden worden machinaal gesneden en hebben dus een vaste maat.

Afmetingen  
Lengte: 1,89 m
Breedte: 53 cm
Dikte: 1-1,5 cm
Gewicht: 15-20 kg per m2

Praktische informatie
Bij bestelling van graszoden kunt u aangeven of u deze wilt afhalen of geleverd wenst te hebben. Gelieve uw graszoden voor afhaling, minimaal 1 dag op voorhand te bestellen. Wilt u de bestelling geleverd hebben, dan graag 2 dagen vooraf bestellen.

Afhalen
Van maandag tot vrijdag:
Vanaf 13.00 tot 14.00 en 16.30 en 18.00 uur.
’s Morgens afhalen in overleg.
Zaterdag:
Tussen 8.00 en 9.00 uur.
Wanneer u de zoden geleverd wilt hebben, gebeurt dit altijd in overleg en in orde van route.

Wanneer u de graszoden afhaalt, houdt u dan rekening met het gewicht van +/- 17 kg per rol.

Ro-Go Maaier

Onze RO-GO klepelmaaier is speciaal ontwikkeld voor middelgrote en grote oppervlakten waar hoge eisen worden gesteld aan een egaal maai- beeld, met hoge capaciteit en weinig onderhoud.

Toepasbaar voor graszodenteelt, sportvelden, grote tuinen, vliegvelden, voetbalvelden, fabrieksterreinen. Wilt u graag meer informatie over de Ro-Go Maaier? Bekijk dan alvast de folder online.